Як зрозуміти, що Дорадо готова?

Готовність риби можна визначити за її плавцем. Якщо плавець (дивіться фото) легко витягується із запеченої риби, значить риба готова!

Готовність дорадо на вугіллі можна перевірити шляхом легкого відокремлення м'яса риби від хребта у внутрішній порожнині. Якщо м'ясо біле, риба готова повністю.

Воду із сіллю довести до кипіння і опустити до неї мойву. Готувати 10 хв на мінімальному вогні під кришкою. Акуратно виймайте мойву з бульйону, тому що вона дуже ніжна. Мойва готова до роботи.

Цілую рибу з віддаленою головою, лускою та внутрішніми органами запікають у попередньо розігрітій духовці при 180 ° С протягом 20-25 хвилин. Рибні стейки та філе запікають у попередньо розігрітій духовці при 230 ° С протягом 15-20 хвилин.

Related Post

Скільки днів може бути висипання при вітрянціСкільки днів може бути висипання при вітрянці

Кількість елементів висипу різна — від поодиноких проявів до кількох десятків. З моменту появи висипу до утворення скоринок проходить 2-3 дні. Нові висипання з'являються ще впродовж 2-8 днів. Скоринки відпадають