Спосіб приготування: у киплячу воду додати локшину і вміст пакетика. Варити 5 хвилин. Злити воду частково або повністю. Готово!
Спосіб приготування: Покласти локшину в ємність із 600 мл окропу і варити 5 хвилин. Вилити майже всю воду, залишивши приблизно 8 столових ложок. Перекласти в сковороду, додати рідкий соус і суху приправу, обсмажити на сильному вогні протягом 30 секунд. Подавати до столу.
Спосіб приготування: 1) покласти локшину в 600 мл окропу і варити 5 хвилин; 2) Злити воду, залишивши при цьому близько 8 ложок води, додати рідкий суп і приправу; 3) Добре перемішати і подавати.
Локшина зі смаком середньо-гострої курки Hot Chicken Flavor Ramen BULDAK LIGHT , Samyang, Корея, 110 гр. Спосіб приготування: у 550 мл. окропу покласти локшину, варити протягом 5 хв, потім воду злити, залишивши приблизно 8 ложок, додати приправи, перемішати і тушкувати ще 2-3 хв.