Як смачно приготувати локшину Buldak?

Спосіб приготування: у киплячу воду додати локшину і вміст пакетика. Варити 5 хвилин. Злити воду частково або повністю. Готово!

Спосіб приготування: Покласти локшину в ємність із 600 мл окропу і варити 5 хвилин. Вилити майже всю воду, залишивши приблизно 8 столових ложок. Перекласти в сковороду, додати рідкий соус і суху приправу, обсмажити на сильному вогні протягом 30 секунд. Подавати до столу.

Спосіб приготування: 1) покласти локшину в 600 мл окропу і варити 5 хвилин; 2) Злити воду, залишивши при цьому близько 8 ложок води, додати рідкий суп і приправу; 3) Добре перемішати і подавати.

Локшина зі смаком середньо-гострої курки Hot Chicken Flavor Ramen BULDAK LIGHT , Samyang, Корея, 110 гр. Спосіб приготування: у 550 мл. окропу покласти локшину, варити протягом 5 хв, потім воду злити, залишивши приблизно 8 ложок, додати приправи, перемішати і тушкувати ще 2-3 хв.

Related Post

Як боротися із демпінгом?Як боротися із демпінгом?

Демпінг порушує конкуренцію та спричиняє збитки місцевих виробників. У низці країн прийнято протистояти демпінгу шляхом застосування антидемпінгових законів, встановлення спеціальних антидемпінгових мит на товари, які, як вважається, продаються нижче за

Як називають пташенят клесту?Як називають пташенят клесту?

Злітки (пташенята, які щойно почали вилітати з гнізда) довго догодовуються батьками. клест (Лат. Loxia) – рід птахів сімейства в'юркових (Fringillidae), загону горобцеподібних (Passeriformes). Мешкають у лісах Північної півкулі, харчуються головним