У чому маринувати корейку?

Зі свинячої туші для приготування страви на вогні найкраще підійде корейка, окіст. Щоб правильно нарізати м'ясо на шашлик потрібно різати велико прямокутними шматками. Можна використовувати й ошийок, але різати його дрібніше. Шматочки не будуть сухими, тому що містять жирові прошарки.

Шийка або корейка? Корейка трохи пісніший, ніж шия. М'ясо справді більш біле і менш жирне. Якщо ви вважаєте калорії, то корейка підійде більше.

384 ккал Шашлик зі свинячої корейки – соковита і смачна страва, м'ясо виходить м'яким і ніжним. Калорійність корейки становить 384 ккал на 100 г продукту.

Related Post

Як зрозуміти бланшування?Як зрозуміти бланшування?

Бланшування, також ошпарювання, бланширування (від дієслова бланширувати, фр. blanchir – букв. мити, білити, вибілювати, обдавати окропом, від фр. blanc – білий) – короткочасна обробка продукту окропом або парою. Бланшування –

Де мешкає залом?Де мешкає залом?

Вона мешкає в Каспійське море і зустрічається на річці Волзі. Залом – найбільший оселедець Каспію. Вона зростає до 52 см і може важити близько 2 кг. На відміну від інших