Як швидко зварити нут із содою?

До речі, а щоб пом'якшити жорстку шкірку нутау воду при варінні додають ч. л. содиПісля цього шкірка сама відлітає.

Швидке замочування Викладіть нут в каструлю і залийте холодною водою, щоб її рівень був на кілька сантиметрів вищий за боби. Доведіть до кипіння та варіть нут 5 хвилин. Зніміть каструлю з вогню, накрийте кришкою та залиште на 1 годину. Злийте рідину і промийте нут під проточною водою.

Залити окропом і поставити варити до готовності. За 20 хвилин до закінчення варіння посолити. Через 1 годину варіння нут готовий.

Related Post

Як часто можна розподіляти прибуток минулих років?Як часто можна розподіляти прибуток минулих років?

Розподіляти прибуток можна щоквартально, раз на півроку або раз на рік (Ст. 28 Федерального закону «Про товариства з обмеженою відповідальністю» від 08.02.1998 № 14-ФЗ). Терміни та порядок виплати дивідендів прописуються

Як часто треба проходити навчання з електробезпеки?Як часто треба проходити навчання з електробезпеки?

Періодичність навчання з електробезпеки для керівників та спеціалістів становить 3 роки. Періодичність навчання електробезпеки для групи II – V, присвоєної електротехнічному персоналу, становить 1 рік.09-Sept-2021 Строки черговий перевірки такі: для