Як часто можна їсти грецький йогурт?

Лікарі рекомендують вживати кисломолочний продукт до 3-х порцій на день, але починати все ж таки краще з однієї. Особливо гарний грецький йогурт у зимовий час, коли поширені застудні інфекції.

Якщо ви збираєтеся на тренування, грецький йогурт зробить вас витривалішим і прискорить набір м'язової маси. Все завдяки білкам, які зміцнюють м'язові волокна та сприяють спалюванню жирів. Насичення організму вітаміном В12. Цей вітамін покращує роботу нервової системи та клітин мозку.

Лікарі рекомендують вживати натуральний йогурт щодня, але будьте обережні – йогурти, які продаються у звичайних магазинах та супермаркетах, можуть містити консерванти, стабілізатори, емульгатори, ароматизатори, барвники, багато рафінованого цукру та дуже мало бактерій.

Грецький йогурт подають як топпінг-то є те, у що мачають — до хліба та млинців, закусок та гарячого. Якщо додати до нього часнику, зелені, спецій, горіхів, то вийде заправка для салату чи намазка для закусок; а змішавши з медом, сиропом, корицею чи ваніллю, його можна подавати як соус для десертів.

Related Post

Як довго можна зберігати відкрите оливкове масло?Як довго можна зберігати відкрите оливкове масло?

У скляній тарі без розтину оливкова олія зберігається до 2 років. Ідеальна тара для зберігання цього продукту – тара із темного скла. Після розтину продукт потрібно вжити за 1-2 місяці.6

Як визначити різновид глинистого ґрунту супісок суглинок глина)?Як визначити різновид глинистого ґрунту супісок суглинок глина)?

Якщо скачати кулю із супіску, то вона розсиплеться при натисканні на неї. Супісок відрізняється порівняно низькою пористістю (0,5 – 0,7). Вміст вологи в ньому нижчий, тому пученію він піддається менше.