Коли будете трясти шейкером, майте на увазі: -Тримайте його горизонтально і стежте за тим, щоб лід і коктейль терлися об стінки шейкера. -Тримайте кришку шейкера Cobbler та його задню частину лицьовою стороною до себе, щоб уникнути розпилення бризок на гостей.
Для приготування коктейлю бармен поміщає кубики льоду та необхідні складові напою у склянку шейкера, Закриває його і енергійно струшує протягом 5-10 секунд. Готовий коктейль переливають у келих, відсіваючи лід спеціальним ситом.
Коротка інструкція з виготовлення коктейлю у шейкері Додайте свіжий шматковий лід. Щільно закрийте кришку шейкера. Енергійно збивайте протягом 15–20 секунд, поки шейкер не вкриється конденсатом. Акуратно відкрийте кришку та перелийте коктейль охолоджений келих, використовуючи фільтр або стрейнер.