Як їдять гриби трюфелі?

Трюфель слід натерти на тертці або нарізати безпосередньо перед їжею або при додаванні в соуси та супи. Їх не можна сильно нагрівати, тому що висока температура зіпсує смак та запах. Вершкові та сирні соуси вберуть їх смак, вони добре поєднуються з куркою, рибою, суфле, омлетами, пастою та різотто.

Трюфель не миють, а чистять твердою щіточкою. Спочатку сухий, а потім трохи вологий. Чистити його потрібно безпосередньо перед приготуванням.

В Італії його вважають вишуканою стравою і їм зазвичай приправляють такі страви, як різотто та паста. Цей гриб чудово поєднується з яйцями, його також використовують у вигляді крему, намазуючи на тости та хліб.

Стоїть близько 250-500 євро за кілограм (Залежно від розміру).

Related Post

Як визначити скорочення шийки маткиЯк визначити скорочення шийки матки

Скорочення розміру шийки виявляється у кожної десятої вагітної жінки. Зазвичай патологію помічають на 15-20 тижні. Вагінальні виділення і болі внизу живота при цьому можуть говорити про загрозу викидня. Традиційно вважається,

Як довго можна зберігати відкрите оливкове масло?Як довго можна зберігати відкрите оливкове масло?

У скляній тарі без розтину оливкова олія зберігається до 2 років. Ідеальна тара для зберігання цього продукту – тара із темного скла. Після розтину продукт потрібно вжити за 1-2 місяці.6