Як безпечно використати сирі яйця?

Дієтологи рекомендують вживати сирі яйця саме натще.

Так наприклад, сальмонела, яка зустрічається в яйцях, молоці, м'ясі та воді, при нагріванні до 56 градусів гине через 45-60 хвилин, при температурі 70 градусів – через 5-10 хвилин, при кип'ятінні (100 градусах) – миттєво.

Яйця повинні бути не биті, не фарбовані кров'ю або великою кількістю посліду Чим свіжіше, тим краще. Зберігати яйця бажано у прохолодному, сухому місці, наприклад, у холодильнику. Перед вживанням, приготуванням та після контакту з яйцями вимити руки та поверхні з милом.

Related Post

Як підняти рівень феритину у крові?Як підняти рівень феритину у крові?

Оскільки феритин є депо заліза, то для його підйому та відновлення концентрації необхідно приймати залізовмісні препарати, а також віддати перевагу продуктам, багатим на цей мікроелемент (м'ясо, печінка, морепродукти, листова зелень,

Як підготуватися до здачі аналізу на хелікобактер?Як підготуватися до здачі аналізу на хелікобактер?

Обстеження проводиться вранці натще: перед дослідженням виключити прийом їжі та води. Останній прийом їжі повинен бути «легким» з винятком м'яса, риби, грибів і не менше ніж за 12 годин до