Який вигляд має Ширатаки?

Він являє собою довгу і тонку напівпрозору білу локшину, без смаку та вираженого запаху. На відміну від традиційної локшини, японську готують не з борошна пшеничного, а з кореня рослини аморфофаллус коньяк, відомого також як конняку.

Ширатаки – Натуральний продукт, який практично не містить калорій, складається з дієтичної клітковини, і рекомендований людям, які піклуються про своє здоров'я, контролюють масу тіла, а також рівень цукру в крові.

Секрет – у складі. Ширатаки на 97 % складається води та на 3 % – з клітковини. Справа в тому, що її готують з конжакового борошна – вона відома тим, що вбирає дуже багато вологи, набухає і при цьому вкрай повільно перетравлюється. За рахунок цього ви довго відчуваєте себе ситими і при цьому отримуєте мінімум калорій.

Related Post

Які рослини можна поливати селітрою?Які рослини можна поливати селітрою?

Нею підгодовують ґрунт для зернових, овочевих, плодових, ягідних культур і навіть декоративних рослин. Оскільки селітра являє собою однокомпонентну сполуку, то її дія починається одразу, після внесення речовини в землю.Apr 28,

Як лікувати стероїдну розацеа?Як лікувати стероїдну розацеа?

Найбільш ефективні в лікуванні розацеа антибіотики із групи тетрациклінів (окситетрациклін, тетрацикліну гідрохлорид, доксициклін, міноциклін). Також одним із найефективніших засобів від розацеа давно зарекомендував себе такий препарат, як метронідазол (або трихопол).