Яка на смак мелена куркума?

Куркума як спеція Куркума має пряний, смолянистий смак з нотками імбиру і апельсина. Вона часто використовується як основний інгредієнт у приправі каррі, яка використовується переважно в індійських та азіатських стравах, хоча набуває популярності і в європейській кухні.

Протипоказанням до прийому спеції є постінсультні стани, цукровий діабет, гіпертонія, запальний процес нирок та підшлункової залози, гепатит, гастрит, виразка, захворювання судин, глаукома.

Склад цього корисного напою вкрай простий: потрібно лише додати в склянку води 0,5 чайної ложки. порошку турмерика і ретельно розмішати, щоб не залишилося грудочок. Як доповнення можна додавати у пиття інші спеції (чорний перець, корицю, імбир, аніс), мед або сік лимона.

Related Post