Як зрозуміти що батат Запекся?

Випікайте батати протягом 45-60 хвилин. Готовність легко перевірити за допомогою ножа: якщо він з легкістю входить у батат, той готовий. Взагалі, пекти солодку картоплю можна і за нижчої температури, але тоді збільшиться час випічки. Зате батат стане ніжнішим на смак, як із грубки.

Сирий батат нагадує моркву і за кольором та за смаком. Смажений батат за смаком схожий на смажений гарбуз. Використовуються батати в їжу сирими, відвареними та печеними, додаються в каші.

Найелементарніше і найсмачніше, що можна зробити з бататом – запекти його з олією та спеціями. Його навіть чистити не треба! Досить добре помити і розрізати на трикутні скибочки, в стилі картоплі по-сільському (спершу розріжте батат навпіл, кожну половинку ще раз навпіл і четвертинки знову навпіл).

Related Post

Де трапляється гранітний шар?Де трапляється гранітний шар?

«Гранітний» ШАР (гранітогнейсовий, гранітометаморфічний), шар земної кори, у якому швидкість поздовжніх сейсмічних хвиль сягає 5, 5-6, 5 км/с. Розташовується між осадовим та «базальтовим» шарами. Складний гранітами, гнейсами та іншими метаморфічними

Як правильно доглядати Колостому?Як правильно доглядати Колостому?

використаний калоприймач слід помістити в пакет та утилізувати; шкіру в ділянці стоми необхідно очистити, використовуючи паперові або марлеві серветки; промивати стому та шкіру навколо неї краще кип'яченою теплою водою, потім