Охолоджене м'ясо птахи зберігають при температурі від 0 до +2 ° С при відносній вологості повітря 80-85% не більше п'яти діб з дня виробітку. М'ясо курчат-бройлерів згідно з ГОСТ 25391-82"М'ясо курчат-бройлерів. Технічні умови зберігають у холодильних камерах при відносній вологості повітря 85-95 %.
При купівлі свіжого м'яса на вагу, не поміщайте його в поліетиленовий пакет, оскільки воно змінить колір і почне «задихатися». Краще загорнути м'ясо в пекарський папір і помістити в холодильник. Головне пам'ятати, що приготувати м'ясо потрібно протягом трьох днів.
При температурі мінус 25°С зберігають: яловичину – 18 діб, свинину та баранину – 12, м'ясо птахів – 14, яловичі субпродукти – 10, свинячі субпродукти – 6, баранячі субпродукти – 8 діб. При мінус 20°С зберігають: яловичину – 14 діб, свинину – 7, баранину – 11, м'ясо птахів – 12, яловичі та баранячі субпродукти – 7, свинячі – 5 діб.