Як замочувати рис басматі?

Як замочувати індійський рис басматі . Залийте промитий і осушений рис басматі теплою водою і залиште на 10 хв. За цей час довгі, загострені зерна вберуть воду і “розслабляться” перед варінням.

“Замочування прискорює процес приготування, зерно вбирає воду, а тепло розм’якшує зерно, – сказала Балакрішнан. – Моя бабуся говорила, що замочування рису підсилює смак зерна. Крім того, якщо його замочувати на менший час, рис буде трохи зернистим навіть після приготування”.

Зазвичай рекомендується витримати протягом 15-20 хвилин у воді, що має температуру нижчу за кімнатну. Третій крок – ставимо казанок/каструлю на вогонь. Обов’язково дотримуємося пропорцій. Якщо беремо 1 склянку рису, то тоді треба влити 2 склянки води, тобто завжди співвідношення 1:2.

Related Post

Як промивати ніс Аквалором після операції?Як промивати ніс Аквалором після операції?

Як правильно промивати ніс у післяопераційному періоді Спреї Аквалор використовують при вертикальному положенні тіла. При цьому голова повинна розташовуватися прямо і бути нахилена вперед. Слідкуйте за тим, щоб під час

Як виміряти параметри ручної поклажі?Як виміряти параметри ручної поклажі?

В аеропорту вага та габарити ручної поклажі. можна виміряти на стійці реєстрації та при виході на посадку. Для цього передбачено спеціальний вимірник ручної поклажі – калібратор з логотипом Utair.. Ручна