Як виправити пересолені овочі?

Виправити пересолену їжу можна, додавши трохи кислоти, чи то лимонний сік, винний оцет чи інші кислі продукти. Зрозуміло, сіль нікуди не подінеться, але кислота допоможе замаскувати її, додавши у вашу страву ще один вимір смаку.

Поради для пересоленого м'яса та овочів Нейтралізувати пересол допоможе кислота чи цукор. Якщо дозволяє рецептура, у пересолене страву можна додати лимонний сік, томатну пасту чи помідори, цукор, мед. Ще один варіант для порятунку страви – приготувати другу несолону порцію і змішати з пересоленої.

Цукор, мед, а також солодкі овочі, наприклад морква, допоможуть прибрати зайву. сіль у соусах чи супі. Як і кислі продукти, солодкі також варто потроху додавати.

– У надто солоний фарш потрібно додати терту картоплю, кабачок або дрібно нарізану капусту. – У пересолене овочеве рагу просто додай ще овочів та подрібнені в блендері томати і дай додатковий час на приготування. – З варених овочів зайву сіль можна, можливо прибрати, поваривши їх кілька хвилин у несолоній воді.

Related Post

Як часто можна користуватись Мезороллером для голови?Як часто можна користуватись Мезороллером для голови?

В області голови: тут можна проводити процедури 2-3 рази на тиждень. Декольте та шия: рекомендується 1-2 рази на тиждень. Цього достатньо для підтяжки шкіри та невеликого ліфтингу.10-Oct-2020 Мезоролери з найкоротшими

Якого року народився В А Сухомлинський?Якого року народився В А Сухомлинський?

28 вересня 1918 р. Василь Олександрович Сухомлинський / Дата народження 2 вересня 1970 р. Василь Олександрович Сухомлинський / Дата смерті Василь Олександрович Сухомлинський (28 вересня 1918 – 2 вересня 1970)