Для початку потрібно викласти капусту в ємність для приготування в печі НВЧ та розморожувати протягом 30 секунд. У цей час можна поставити воду на вогонь і довести до кипіння, після чого висипати в каструлю заморожені суцвіття. May 20, 2020
Заморожену цвітну капусту перед приготуванням не потрібно розморожувати. Додавайте заморожені суцвіття прямо в блюдо, що готується, наприклад, в запіканки і рагу; варіть її, запікайте чи смажте.
Заморожені суцвіття не потрібно попередньо розморожувати та мити. Якщо на них є сніг, просто зчистіть його.
Справа в тому, що вона довго не зберігається і її потрібно або відразу з'їсти, або якпереробити. Така капуста чудово підходить як як для консервування, так і для заморожування. Заморожена кольорова капуста не втрачає свої корисні мікроелементи і навіть після розморожування зберігає свій чудовий смак та білий відтінок.