Як приготувати бешбармак з качки?

Що таке "бешбармак» У казахській кухні страва складається з відвареного м'яса, локшини (шовпек/жайма) у вигляді великих прямокутників та міцного бульйону. М'ясо може бути набором із «чотирьох видів худоби» («төрт түлiк малий») — баранина, яловичина, конина та верблюжатина.

Традиційно бешбармак прийнято готувати з конини, але може використовуватися і доступніше м'ясояловичина, баранина або курка. Іноді змішують кілька сортів різного м'ясавикористовують кінську ковбасу «кази».

Харчова цінність та хімічний складБешбармак з качки". У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів) на 100 грам їстівної частини. Енергетична цінність Бешбармак з качки складає 348,4 кКал.

Related Post

Як називають гори на півдні Туреччини?Як називають гори на півдні Туреччини?

Як називаються гори в Туреччини, ми розглянемо докладніше. У північній частині держави вздовж Чорного моря розташовані Понтійські гори, у південній – гори Тавра. Ці дві гірські гряди з'єднуються у центрі,

Скільки вершки можуть зберігатись у холодильникуСкільки вершки можуть зберігатись у холодильнику

Пастеризація вершків є простим нагріванням цього виду продукції до потрібної температури, а саме 90 градусів за Цельсієм. Після цього продукція може зберігатися в холодильнику три доби. Стерилізацією називають процес, під