Готові джерки зберігати в холодильнику. Якщо передбачається термін зберігання більше одного двох тижнів і до декількох місяців, джерки необхідно заморозити.Nov 29, 2012
У звичайній холодильній камері в’ялене м’ясо може зберігатися до 3-4 місяців, а у вакуумній упаковці – до півроку. Якщо розмістити продукт у морозилці, термін його придатності збільшується до року. Наведені вище цифри є усередненими.
Переваги очевидні – простота виробництва, легкість і невеликий об’єм провіанту, висока енергетична цінність, рекордні терміни зберігання. На відміну від свіжих і приготованих продуктів, джерки можна тримати від двох місяців до двох років.
Найкращий спосіб зберігання в’яленого м’яса – поміщення його в герметичну упаковку. Використовуйте контейнери та банки із пластику або скла з кришками, вакуумні пакети, допустиме й обгортання в поліетиленову харчову плівку – так буде обмежена взаємодія м’яса з повітрям.