Як правильно замочувати бобові?

Промив зерна, залийте бобові тепловою питною водою і залиште на ніч за кімнатної температури. Найкраще залишити каструлю із замоченими зернами поруч із батареєю, так як у теплому місці процес «пробудження» відбувається швидше. Якщо ви замочуєте зерна довше (2-3 дні), промивайте їх кожні 7-8 годин.16 Oct 2014

Найкраще замочувати зерна в глибокій широкій мисці або каструлі, у пропорції як мінімум 1:4. Не шкодуйте води, адже бобові вбирають її повільно, але вірно, потроху збільшуючись у розмірах. Залежно від виду замочують їх терміном від 2 до 10 годин. При тривалому замочуванні бажано кілька разів поміняти воду.

Насіння перед посадкою замочують на добу у воді (не можна застосовувати крижану, краще за кімнатну температуру), змінюючи її через три години. Радять також обробляти насіння стимуляторами зростання (Бенефіт, Мегафол, замочувати на 2 години).

Для полегшення приготування бобових можна додати у воду соду: у цьому випадку вони швидше стануть м'якшими, не змінюючи своїх смакових якостей Ця порада буде особливо корисною для сухих бобових, що зберігалися дуже довгий час.

Related Post

Як стріляють із міномета?Як стріляють із міномета?

Постріл проводиться або шляхом повідомлення вогню заряду через отвір у казенній частині стовбура (витяжна трубка), або ж відбувається автоматично під час заряджання. В останньому випадку заряд, поміщений цілком або частиною

Як часто можна тренувати гомілку?Як часто можна тренувати гомілку?

Оскільки триголовий м'яз гомілки швидко відновлюється, ви можете тренувати його частіше, ніж інші групи. 3-4 рази на тиждень.Sep 29, 2021 Під час виконання вправ рекомендується зберігати повільний темп. Ікри можна