Але ніхто не закликає пити Yupi щодня, а іноді собі дозволити таке можна…. Рецепт приготування простий як 5 копійок:
- відкриваємо пакетик;
- наливаємо півтора літра води (якщо налити поменше, то смак вийде більш насиченим і яскраво вираженим);
- висипаємо вміст упаковки і перемішуємо. Готово!
ЩО ВХОДИТЬ ДО СКЛАДУ YUPI і ZUKO?
- Цукор
- Лимонна кислота
- Цитрат натрію, він же Е331, або натрієва сіль лимонної кислоти
- Мальтодекстрин
- Аспартам
- Ацесульфам калію, або E-950.
- Цикламат натрію, або Е952.
- Трикальцій фосфат, або Е338, він же – ортофосфорна кислота.
Спосіб приготування: вміст пакетика розчинити в 1 л холодної води. За бажанням додати лід. Харчова цінність у 100г/1 порції (5г=1 склянка 200мл): вуглеводи – 83/4г, вітамін С – 60мг/5% від рекомендованої денної норми, вітамін Е – 10мг/5% від рекомендованої денної норми.