Мідь Рівень міді в природній воді досить низький, але використання міді в складових водопроводу може значно підвищувати її концентрацію у питній воді. Концентрація міді більше 3 мг / л може викликати гостре порушення функції шлунково-кишкового тракту — нудоту, блювоту, пронос.
Після їжі, поки йде процес перетравлення їжі, пити теж не можна. І оскільки слід орієнтуватися на той час, за яке засвоюються білки, то можна починати пити тільки через 1,5 – 2 години після їжі. Дуже важливо знати те, що пити воду слід між прийомами їжі. Пити безпосередньо перед сном також не варто.
Воду краще пити маленькими ковтками. Добову норму рідини варто розділити на рівні частини і вживати протягом дня. Першу порцію води (скажімо, 1 склянку) варто випити натще, за 20-30 хвилин перед їжею.
За час відстоювання з посудини випаруються леткі сполуки, а механічні частинки і солі осядуть на дно. У той же час метод не дозволяє видалити хвороботворні мікроорганізми. Відстоювання води повинно відбуватися протягом 5-6 годин. До вживання рекомендують 2/3 об'єму рідини.
У спеку лікарі рекомендують пити воду постійно – протягом дня маленькими ковтками (для підтримання водного балансу в організмі і роботи всіх систем – перш за все, нирок і сечоводів).
Шлунок відповідає на це появою спазмів; – у процесі прийому їжі і відразу після закінчення їжі вживати рідину небажано людям, які вже мають діагностовані проблеми з травленням. Варто також враховувати, що сама процедура вживання їжі стимулює рясне виділення слини, яка дуже важлива для нормального травлення.
Мідь має протизапальний ефект та впливає на функцію імунної системи. Вона допомагає активувати імунні клітини та підтримує нормальну реакцію організму на інфекції та запалення. Хоча мідь …