Унікальні властивості Іван–чаю дозволяють вживати його протягом усього дня: вранці він дарує енергію всьому організму, а увечері має заспокійливу дію, готуючи до міцного сну.
Листовий Іван–чай застосовують проти застуди та вірусних захворювань, при авітамінозі, для бадьорості та активізації імунної системи, а також при лікуванні ЛОР-захворювань: риніту, ангіни, ларингіту і т. п. Він допомагає при занепаді сил, виснаженні та відновленні після хвороби.
Щоб Іван–чай віддав усі корисні властивості, необхідно вміти правильно його пити….Почніть із заварювання чаю класичним способом:
- Заповнити третину півлітрової керамічної ємності водою (80 градусів)
- Додати 1ст. л. трави
- Зачекати 5 хвилин, заповнити весь об'єм судини гарячою водою
- Наполягти ще 10 хвилин