Як покрити торт кондитерською глазур'ю?

Глазур у вигляді плиток або «монеток» потрібно розтопити на водяній бані. Якщо ви плануєте покривати нею торт, можливо, при нагріванні потрібно буде додати масу масло або вершки.. Це має бути вказано на упаковці. Дзеркальну глазур потрібно просто розігріти в мікрохвильовій печі (до 40 °C, якщо не вказано інше).

Розтопіть глазур на водяній бані або мікрохвильовій печі, помішуйте до рівномірного розплавлення. Налийте глазур за допомогою ложки або корнета в форму для виготовлення шоколадних фігурок. Помістіть у холодильник для застигання. Дістаньте застиглі фігурки з форми.

Для того щоб використовувати готову кондитерську глазур, необхідно розігріти її до температури 55 ° С, за консистенцією вона має бути схожа на сметану. Якщо глазур виходить занадто густий, можна додати до неї трохи лимонного соку.

Кондитерська глазур – дуже популярний напівфабрикат, який використовують під час приготування різних кондитерських виробів. Глазур'ю покривають торти, пряники, пончики, морозиво, зефір та багато іншого. Глазур використовують для приготування цукерок, кондитерських плиток, фігурок та прикрас.

Related Post

Як зрозуміти, що дитина хоче перейти на один денний сон?Як зрозуміти, що дитина хоче перейти на один денний сон?

У період від року до півтора року дитина переходить на один денний сон. Якщо малюк знаходиться в активному і бадьорому стані тоді, коли йому час лягати спати, то це є

Як придумали крихту картоплю?Як придумали крихту картоплю?

У 1998 році Андрій Леонідович Конончук і Віталій Петрович Науменко зареєстрували компанію “Технологія та харчування”. У серпні 1998 року в Москві було відкрито першу точку мережі автокафе “Крихта Картопля”. Основним