Напій середньої якості подають охолодженим до 5-10 °C. 3. Закуска в залежності від традицій регіону може бути різною, у Західній Грузії чачу закушують солодкими стравами, у Східній частині Грузії чачу закушують солоними стравами. У цей же час в Абхазії разом із чачею на стіл ставлять усе, що є.
Як правильно пити чачу? Хоч вона і близька до грапу, в "зверненні" все-таки простіше: ніякого особливого посуду не передбачає, п'ють її з горілчаних чарок (грузинська назва – "чікебі"). Відповідно, "доза" – 30-50 мл, що розумно, тому що фортеця чачі – 60 градусів.
Чачу добре закушувати грузинськими стравами (сациві, хачапурі, чахохбілі), шашликом, салатами, квашеною капустою, іншими овочами та фруктами. Багатьом дегустаторам дуже подобається поєднання чачі із твердими сирами.
А от запивати чачу нічим не рекомендується. Ні соком, ні водою, ні тим більше іншим алкоголем чи газованими напоями. Грузини зазвичай або випивають chacha як аперитив перед їжею в невеликих кількостях, а потім переходять на вино.