Як обробити печінку перед приготуванням?

Щоб печінка вийшла ніжною, її необхідно попередньо замочувати в холодному молоці. Достатньо 30-40 хвилин, але спочатку печінку слід розрізати на порційні шматки. Потім її необхідно дістати і просушити. Можна звичайним паперовим рушником.

З усіх видів печінки, та й інших тельбухів, використовуваних у кулінарії, куряча печінка готується найпростіше. Її не треба очищати від плівок, ошпарювати окропом і вимочувати в лужному розчині. Курячу печінку можна готувати навіть цілком, хоча краще для рівномірності просмажування розрізати на дві-три частини.

Перед тим, як розрізати свіжу печінку, її необхідно обмити, очистити від плівки і жовчних проток. Плівку буде легше зняти, якщо опустити печінку на хвилину в гарячу воду. Якщо плівку не прибрати, то під час смаження печінка через неї стане жорсткою.

Related Post

Які документи зберігаються 3 роки?Які документи зберігаються 3 роки?

5 років зберігаються документи про переведення співробітників на повний\скорочений робочий день, табелі обліку робочого часу, документи про преміювання співробітників, документи підписання техніки безпеки, документи про відрядження. 3 роки можна зберігати

У чому суть мультика?У чому суть мультика?

Маленький хлопчик, який з дитинства мріє про подорожі та пригоди, знайомиться з такою самою дівчинкою. Але натомість на них чекає спокійне розмірене життя. Але, проте, наповнена щастям та порозумінням. Все,