Як називають спеціаліста з приготування кави?

barista — буквально «людина, яка працює за барною стійкою», бармен, буфетник) — кавовар, фахівець із приготування кави (в основному саме еспресо), що вміє правильно приготувати каву (у тому числі з використанням мистецтва латте-арт) або напої на її основі та подати відвідувачу.

Барменбариста – Професіонал з приготування кави та напоїв, який використовує у своїй роботі різні техніки та обладнання, майстер оформлення та подачі приготовленого напою відвідувачу.

Баріста готує і натуральну каву із зерен, і напої на її основі (наприклад, ристретто, каппучино, латте, американо, різні коктейлі та ін.). У буквальному перекладі з італійської слово "бариста"означає "бармен".

Тітестер (від англ. Tea – чай, tester – той, хто пробує, відчуває) – дегустатор чаю. Його називають чайним сомельє.

Related Post

Скільки сантиметрів росте бамбук за деньСкільки сантиметрів росте бамбук за день

Самою швидкорослою рослиною є бамбук (Bambusa). Швидкість його росту може досягати 75 сантиметрів в добу. А рекордсменом за швидкістю зростання серед дерев вважають евкаліпт (Eucalyptus deglupta), що росте в Новій

Як діє укол Трамадол?Як діє укол Трамадол?

Трамадол – опіоїдний синтетичний анальгетик, що володіє центральною дією та дією на спинний мозок (сприяє відкриттю До+ і Са 2+ каналів, що викликає гіперполяризацію мембран і гальмує проведення больових імпульсів),