Як харчуватись при гастропатії?

Меню при гастриті Сніданок: сир, відварене яйце, чай неміцний; Обід: кисіль протертий, суп овочевий, рибні парові котлети та кабачкове пюре, сухарі; Перекушування: банан; Вечеря: м'ясо відварене, вермішель, чай із додаванням молока.

Повністю виключити із раціону слід смажені, солоні, копчені страви, а також консерви. Заборонено шоколадні вироби, гострі соуси, приправи, алкогольні та газовані напої. Слід з обережністю вживати капусту, цибулю, щавель та огірки, шпинат, редьку та ріпу.

Для хворих найкраще підійдуть такі кашіяк рис, вівсянка, гречка, манка на воді або молоці. Крупи найкраще подрібнювати. При гастриті слід відмовитися від свіжих овочів. Їх можна, можливо вживати в тушкованому, вареному, запеченому (без скоринки) та приготовленими на пару вигляді.

Related Post

Як вибрати домашній електричний гриль?Як вибрати домашній електричний гриль?

Купуючи електрогриль для дому, необхідно звернути увагу до потужність приладу. Чим вона вища, тим вища і продуктивність пристрою. Потужність переносного компактного гриля закритого типу може бути меншою за 1000 Вт,

Як зробити кучері на волосся середньої довжини?Як зробити кучері на волосся середньої довжини?

Спосіб №3 Розділіть волосся на середні пасма. Затисніть щипцями одне пасмо волосся так, щоб стайлер розташовувався перпендикулярно голові і знаходився якомога ближче до основи волосся. Утримуючи кінчик пасма, поверніть плойку