Як французи їдять камамбер?

Як є: камамбер потрібно заздалегідь вийняти з холодильника та нарізати на порційні шматки як пиріг. Потім його потрібно залишити при кімнатній температурі, щоб він трохи підтанув. Зазвичай його подають з горіхами, фруктами, свіжим багетом та зеленню. Камамбер додають у випічку, салати та використовують у десертах.

У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можнанавіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка жорстка та …

Пригощаємось Камамбером правильно

  • з кислими ягодами (журавлиною, смородиною та ін.).
  • з волоським горіхом та мигдалем;
  • з яблуками та грушами;
  • солодкий варіант – це мед, виноград, полуниця чи фруктове желе;
  • вино Божеле, Мерло, Шенен Блан чи шампанське – майже класичне поєднання із сиром Camembert, якщо говорити про напої.

Related Post

Як газується вода?Як газується вода?

Все, що потрібно для цього – мінеральна водасода, лимонний сік або лимонна кислота. Просто беремо ложку соди, засипаємо її у склянку. Потім гасимо лимонним соком (2 ложки) або додаємо лимонну

Як вимочувати орляк?Як вимочувати орляк?

Свіжу папороть орляк на добу поміщають у ємність із холодною злегка підсоленою водою. Воду періодично змінюють. Після вимочування папороть необхідно опустити в каструлю з киплячою водою, відварити (з моменту закипання)

У якому разі відгул оплачується?У якому разі відгул оплачується?

(ред. Від 07.10.2022) За бажанням працівника, який працював у вихідний або неробочий святковий день, йому може бути наданий інший день відпочинку. В цьому випадку робота у вихідний або неробочий святковий