Більшість експертів рекомендують вживати вісім унцій кісткового бульйону, один-два рази на день. Це може бути білок кісткового бульйону, який використовується в таких рецептах, як супи, смузі або випічка, або просто бульйон, який ви п'єте як напій.
Є кістковий бульйон щодняточно не варто, але при помірному підході кістковий бульйон включають до раціону здорового харчування – він насичує організм тваринним білком, колагеном та іншими поживними речовинами.
Як часто можна й потрібно їсти кістковий бульйон? “Бульйон бажано вживати щодня, особливо жінкам після 35 років. Бульйон добре підтримує здоров'я нігтів, волосся, шкіри (1,2), суглобів (1, 2). Живить їх колагеном та мінералами”, – вважає Яна.
Рекомендується пити за 20 хвилин до сніданку, щоб засвоїти максимум корисних речовин. Як перекушування бульйон можна взяти на роботу, на прогулянку та до школи. Як спортивне харчування, після інтенсивного тренування. Як інгредієнт під час приготування улюблених страв.