Для збільшення виробітку колагену варто вживати їжу, багату на цей елемент.
- Риба та морепродукти. Особливу увагу слід звернути на червону рибу: кета, лосось, сьомга, горбуша, форель. …
- М'ясо індички. Індичка – найбагатше колагеном м'ясо. …
- Желатин.
Feb 20, 2020
Життєво важливу роль у виробництві еластину та колагену грає вітамін C. Не менш важливі для молодості шкіри вітаміни А, D і E. Зверніть увагу на продукти, багаті на вітамін C, такі як броколі, ківі, солодкий перець і цитрусові. Наситити шкіру допоможуть Ампули з Вітаміном З DOCTOR BABOR.
Гідролізований колаген вважається найкориснішим. Проте фахівці зазначають, що його якість залежить від рівня гідролізації. Це пов'язано з тим, що менше частинки білкового з'єднання, тим простіше нашому організму їх засвоїти.