Скільки треба вимочувати печінку? У більшості випадків достатньо години, але якщо шматок більший за 1 кг, час вимочування краще трохи збільшити.23 січ. 2022 р.
Спочатку потрібно розрізати печінку на кілька частин, замочити її в молоці мінімум на 30 хвилин. Обваляти субпродукт в харчовій соді, залишити на годину і добре промити – це її розм'якшить. Обмотати печінку харчовою плівкою і легенько відбити молотком. Перед приготуванням проварити її близько 15 хвилин в солоній воді.
Якщо ви будете тушкувати, то вимочувати її в молоці немає жодної необхідності. Спочатку печінку потрібно помити, прибрати плівки і прожилки, подрібнити на порційні шматочки. Потім заливаємо печінку молоком і залишаємо на 40 хвилин. Після цього можна приступати до приготування.
Найпростіший і найшвидший спосіб – це використання соди. Для цього необхідно розрізати субпродукт на порційні шматки, присипати кулінарним порошком. Через півгодини потрібно змити соду, підсушити печінку та приступити до смаження. Цей продукт можна легко зробити набагато смачнішим.
Багато господинь відмовляються готувати печінку з-за того, що вона гірчить, виходить сухою і жорсткою. Зробити печінку ніжною допомагає вимочування у холодному молоці.
Зробити печінку м'якше допоможе сода. Навіщо додавати в печінку соду-щоб пом'якшити її текстуру. У соді обвалюються шматочки і тримаються в ній 1 годину. Перед обжаркой потрібно соду змити.
свинячу печінку вимочити, розрізати на шматки стороною 3 сантиметри, зварити в невеликій кількості води з додаванням спецій і дрібно …