Для чого здають Фемофлор

Фемофлор – це тест-система для визначення кількісного та якісного складу вагінальної флори методом виявлення ДНК бактерій.

Правила підготовки пацієнтів до здачі у/г зішкрібу у жінок – Протягом 3 діб утримуватися від прийому алкоголю та гострої їжі. – Здавати матеріал на обстеження до, або не раніше 14 діб після закінчення курсу лікувальної терапії (антибактеріальні та протигрибкові препарати), якщо інше не рекомендовано лікарем.

Фемофлор – це тест-система для визначення кількісного та якісного складу вагінальної флори методом виявлення ДНК бактерій. Фемофлор ​​- унікальне дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) «в режимі реального часу».

Скринінг мікрофлори урогенітального тракту (Фемофлор ​​скрін кількісне визначення) Фемофлор – унікальна технологія з визначення кількісної та якісної характеристики нормальної, а також умовно-патогенної флори сечових і статевих органів у жінок.

Скринінг мікрофлори урогенітального тракту (Фемофлор ​​скрін кількісне визначення) Фемофлор – унікальна технологія з визначення кількісної та якісної характеристики нормальної, а також умовно-патогенної флори сечових і статевих органів у жінок.

Поділитись: Вагінальний біоценоз (вагінальний мікробіом/мікробіота) — це вагінальна екосистема, тобто симбіоз мікроорганізмів, які заселяють піхву кожної жінки і співіснують із макроорганізмом.





Для чого здають аналіз Фемофлор . Для більш якісного обстеження на урогенітальні інфекції призначається Фемофлор-скринінг. Діагностика заснована на проведенні методики ПЛР.

Related Post

Як писати названий?Як писати названий?

Названий – правильний варіант написання повного дієприкметника. Позначає ознаку дії та відповідає на запитання що “зроблений?” Утворено від дієслова доконаного виду “назвати”. При собі завжди має залежні слова, тому пишеться

Як готуються Хотстери?Як готуються Хотстери?

Розігріти у НВЧ-печі 3 хвилини при потужності 700-800 Вт. Час приготування може відрізнятися залежно від моделі та потужності мікрохвильової печі. На сковороді: дістати продукт із упаковки. Розігріти на повільному вогні