В яких продуктах харчування магнію найбільше?
- Пшеничні висівки – 611.
- Гарбузове насіння – 534.
- Кунжут – 351
- Мигдаль – 304.
- Кешью – 270.
- Соєві боби – 250.
- Кедрові горіхи – 234.
- Арахіс – 185.
ПРОДУКТИ З ВИСОКОМУ ЗМІСТ МАГНІЮ:
Назва продукту | Зміст магнію у 100гр | Відсоток добової потреби |
---|---|---|
Висівки пшеничні | 448 мг | 112% |
Насіння соняшнику (насіння) | 317 мг | 79% |
Кешью | 270 мг | 68% |
Гречка (зерно) | 258 мг | 65% |
•Nov 1, 2016
Вживання продуктів із вмістом магнію може підвищити його в організмі. Щоденне вживання в їжу різних цільних злаків, бобових (наприклад, гороху та квасолі) та темно-зелених листових овочів допоможе вам отримувати рекомендовану добову норму магнію. Ви також можете отримувати магній, вживаючи воду.