Якщо потрібно зберігати паштет довше, його можна залити топленим вершковим маслом чи смальцем, що подовжить термін придатності ще на тиждень або ж заморозити і тримати в морозильній камері до 3-х місяців.9 квіт. 2019 р.
Приготований вдома паштет з курячої печінки радять зберігати не більше трьох діб і тільки у холодильнику.
Для приготування паштету потрібно: 2 кг печінки 1,5 кг підгорля або жирної підчеревини 3 кг худого м'яса 8 яєць 8 цибулин 0,5 л панірувальних сухарів 1 л кип'яченого молока. Банки з паштетом стерилізувати 3 години.
Посолити, поперчити, зверху викласти паштет і сформувати рулет. Посипати сіллю і перцем, загорнути у фольгу. Випікати в духовці 30-40 хвилин при 180°C.
Інструкція з приготування Разложить паштет по банкам, закатать, стерилизовать в автоклаве 4 часа.
Такий печінковий паштет доречний завжди. Він має кремову шовковисту текстуру та неперевершений насичений смак. На його приготування потрібен час, але робити його просто. Готові баночки паштету можна зберігати до двох тижнів в холодильнику та місяць в морозильній камері.
Чи можна заморожувати паштет? Можна, можливо. При правильному заморожуванні паштет не втрачає своїх поживних властивостей. Чи можна заморожувати паштет зі свинячої печінки?