Які чинники впливають на екстракцію кави?

Час заварювання: довший час – вищий рівень екстракції. Температура води: вища температура – вищий рівень екстракції . Розмір помелу: дрібніший помел – вищий рівень екстракції .

На перебіг екстракції під час заварювання впливає низка чинників: вода, температура, помел, тиск. Вплив води полягає в її складі: ступені мінералізації, рівні жорсткості та лужності. Зазвичай у кав’ярнях встановлюють спеціальні фільтри або використовують бутильовану воду з необхідним складом вищезазначених елементів.

Терруар – це характеристики місцевості, в якій росте кава: ґрунт, кліматичні фактори, кількість сонця і води, висота зростання. Усі ці характеристики впливають на смак кави. Вибираючи зерно для кав’ярні, враховуйте таке: Що вища плантація, то краща кава – вона виходить більш комплексною і смачною.

Related Post

Як лікувати хронічний періодонтит?Як лікувати хронічний періодонтит?

Лікування хронічного періодонтиту На першому етапі проводять видалення карієсу, пульпи (“нерва”) зуба, ретельно очищають канали зуба. У такий спосіб вдається звільнити доступ до запалених тканин періодонта й забезпечити відтік запальної