Яка міцність у домашнього квасу?

Вміст алкоголю: від 0,7 % об. до 2,6 % об. Квас не рекомендують вживати за цирозу печінки, гастриту, гіпертонії, вагітності та в період лактації.

Алкоголь у домашньому квасі Додають міцності й дріжджі, які часто використовуються для приготування улюбленого напою. Тому в домашньому квасі 2-5% алкоголю. Але можна і цілеспрямовано “підняти градус” домашнього напою до 12-13°, що багато хто успішно робить.

Вміст у квасі алкоголю перебуває в проміжку 0,7-2,6%. У квасі домашнього приготування також міститься етиловий спирт, оскільки він виходить у результаті природного бродіння. За традицією для його приготування використовують солод, цукор і воду.

Квас – офіційно безалкогольний напій, при цьому за законом у ньому може міститися трохи спирту: він майже неминуче є в напоях бродіння. Верхня межа норми – до 1,2% алкоголю, проте ми ніколи не наближаємося до цього значення.

Related Post

Які мікроби вбиває ФурацилінЯкі мікроби вбиває Фурацилін

Показання: Гнійні рани, пролежні, виразкові ураження, опіки ІІ та ІІІ ступенів, остеомієліт, емпієма плеври, хронічні гнійні отити, анаеробні інфекції; полоскання рота і горла. При анаеробній інфекції, після стандартного хірургічного втручання,

Як прибрати запах цибулі та часнику з рук?Як прибрати запах цибулі та часнику з рук?

Рекомендується знайти великий, щоб наповнити його холодною водою. Потім додайте|добавляйте| лимонний сік і перемішайте. Потім опустіть руки. Дайте їм увібратися протягом 5-10 хвилин, щоб лимон нейтралізував запах цибулі.Apr 14, 2022