Температура при гарячому копченні курки протягом першої години має бути близько 80 градусів, потім її потрібно знизити до 40 градусів. Якщо у вас частини птиці, то вони готуються за 1 годину.
Копіння курки у коптильні проходить при температурі 90, близько двох годин. Час приготування може змінюватись в залежності від розмірів птиці. Періодично кришку потрібно піднімати, заодно позбавляючись від диму, що застоявся. Розрізати та дегустувати можна тільки після повного остигання.
Час приготування курятини у коптильні гарячого копчення становить від 1 до 2 годин (залежно від розміру тушок).
Гаряче копчення – це загальна назва технологій димової обробки м'яса, риби, птиці або сиру при температурі вище +45℃. При цій температурі білок усередині продукту згортається і він набуває нових смакових якостей. Температура +72℃ – це важливе граничне значення температури всередині продукту, т.к.