На відміну від локшини з пшеничного борошна, бобова та рисова локшина не містять глютен алергенний білок і рекомендовані для безглютенової дієти.Apr 11, 2015
Особливості макарони без глютена Такі продукти легко дізнатися навіть на вигляд. Зазвичай їх колір яскраво-жовтий через те, що в процесі виготовлення було використано кукурудзяне борошно. Саме в цьому виді борошна, на відміну від пшеничного, немає клейковини.
Які макаронні вироби вибрати тим, хто не переносить глютен?
- Локшина Ширатаки Рисова Ширатаки – м'яка і ніжна. …
- Скляна фунчоза.
- Локшина з коричневого рису.
- Соба …
- Кукурудзяні макарони …
- На замітку
Продукти без глютена: Усі види кукурудзи, у тому числі кукурудзяне борошно, гритс та ін. Усі види рису (білий, коричневий, дикий, басматі, збагачений рис та ін.). Амарант, аррорут, гречка, маніока, льон, пшоно, лобода, сорго, соя, тапіока та теф.