Ось і ще одна перевага мультиварки – вона швидко готує складні страви. У ній можна готувати без олії, що забезпечується антипригарним покриттям чаші мультиварки. За рахунок того, що кришка герметично закривається, у продуктах зберігається більше вітамінів, які могли б зруйнуватися на повітрі та світлі.
Залежно від моделі, прилад виконує варіння в рідині та на парі, томлення та гасіння, смаження та випікання (до 160 °C), слабке нагрівання для сквашування йогурту та вистоювання тіста (дрожжового або на заквасці) – все це реалізується програмами. мультиварки.
3 речі, які не варто робити з мультиваркою
- Торкатися парового клапана під час роботи. Усередині утворюється гаряча пара, яка може вас обпекти. …
- Занурювати корпус у воду. …
- Ставити вологу або брудну чашу в корпус.
Sep 8, 2018
Для чого потрібна мультиварка Коли на кухні важливий кожен клаптик вільного простору, пристрій, здатний впоратися якщо не з усіма, то з багатьма функціями плити, духовки, хлібопічки, пароварки, фритюрниці, йогуртниці і навіть фондю стає справжнім порятунком.