Зазвичай лобстери починають їсти, відірвавши йому клешні і зламавши їх у суглобах. Клюшню, що виступає, потрібно відігнути назад, відокремити від тулуба і вишкрести вилкою вміст панцира. Щоб дістати м'ясо з самої клешні, потрібно розбити її щипцями.
Отже, почнемо.
- Клешні Відокремте клішні від тіла. Для цього потягніть клешню вниз, ніби відкручуючи її. …
- Далі, відокремте від тіла омара хвіст: розкрийте шкаралупу і потягніть його – зазвичай він відокремлюється досить легко. …
- Тіло Тіло лобстера краще починати обробляти знизу – з черевця.
Aug 9, 2017
У ресторанах омар подається зі свіжим багетом та часниковим маслом, зазвичай у цілісному вигляді, але готовим до вживання. М'ясо на хвості вже відкрите, можете брати його вилкою. Спеціальні щипці служать для роздавлювання кліщів, в яких також дуже смачне м'ясо – потрібно акуратно його висмоктати.
10 900 руб. Лобстер (омар) свіжоморожений великий 800г-1кг – купити за ціною: 10 900 руб./кг в інтернет-магазині "Рибоєдів"