Як зупинити дозрівання авокадо?

Дозрілі авокадо зберігати у холодильнику від трьох до п'яти днів. Незрілі авокадо світліше за кольором і досить жорсткі. Незрілі авокадо зберігайте за кімнатної температури до досягнення максимальної стиглості. Прискоріть процес, зберігайте їх із бананами чи яблуками, як описано вище.

Процес досить простий.

  1. Проколіть авокадо вилкою в кількох місцях або зробіть неглибокі хрестоподібні надрізи біля основи та у плодоніжки.
  2. Покладіть авокадо у глибоку каструлю.
  3. Залийте весь плід окропом.
  4. Залишіть на дві-три хвилини. Дістаньте та перевірте м'якість.

May 31, 2022

М'якуш незрілого авокадо токсична, але не смертельно токсична. Але більш отруйна звичайно кісточка та шкірка. У всьому винен токсин персин, який є протигрибковим засобом. У людини персин може спричинити алергію або харчове отруєння і є смертельним для птахів.

Related Post

Як правильно записати образ Windows 10 на флешку?Як правильно записати образ Windows 10 на флешку?

Створення за допомогою утиліти UltraISO Завантажити та встановити утиліту з офіційного сайту. … Запустити програму. … У вікні програми вибрати вкладку «Файл» і в меню вибрати пункт «Відкрити», вказавши розташування