Відправити в морозильну камеру для зберігання при температурі мінус 18 градусів. Також, бульйон можна заморозити у вигляді цеглини – ця заготівля зручніша, оскільки займає менше місця в морозильній камері. Можна зробити кілька таких цеглинок бульйону і скласти їх один на одного в морозилці.Oct 23, 2016
Заморожування бульйону у контейнерах ПОРАДА: Вистеліть дно контейнера харчовою плівкою, залишивши з країв довгі кінці. Після заморожування потягніть за краї плівки – брикет із замороженим бульйоном легко витягнеться. Залишиться тільки загорнути «цеглинку» в плівку і відправити на зберігання в морозилку.
Форми поставити в холодильник і, як тільки курячий бульйон застигне, вийняти його з|із| форм, обернути харчовою плівкою і скласти в пакет. Пакет із застиглим бульйоном покласти у морозилку. Використати бульйон при потребі.
Після розморожування бульйон на смак не відрізняється від свіжоприготовленого. Наявність у морозилці вже готового бульйону значно спрощує кухонне життя: завжди можна швидко приготувати смачний суп або використовувати його для приготування другої страви.