Як зручніше заморозити бульйон?

Відправити в морозильну камеру для зберігання при температурі мінус 18 градусів. Також, бульйон можна заморозити у вигляді цеглини – ця заготівля зручніша, оскільки займає менше місця в морозильній камері. Можна зробити кілька таких цеглинок бульйону і скласти їх один на одного в морозилці.Oct 23, 2016

Заморожування бульйону у контейнерах ПОРАДА: Вистеліть дно контейнера харчовою плівкою, залишивши з країв довгі кінці. Після заморожування потягніть за краї плівки – брикет із замороженим бульйоном легко витягнеться. Залишиться тільки загорнути «цеглинку» в плівку і відправити на зберігання в морозилку.

Форми поставити в холодильник і, як тільки курячий бульйон застигне, вийняти його з|із| форм, обернути харчовою плівкою і скласти в пакет. Пакет із застиглим бульйоном покласти у морозилку. Використати бульйон при потребі.

Після розморожування бульйон на смак не відрізняється від свіжоприготовленого. Наявність у морозилці вже готового бульйону значно спрощує кухонне життя: завжди можна швидко приготувати смачний суп або використовувати його для приготування другої страви.

Related Post

Як вірмени називають азербайджанців?Як вірмени називають азербайджанців?

Слова "азербайджанець" немає і в вірменській мові. В цілому вірмени називають закавказьких турків словом "турк", але, крім того, в колишніх до 1988 року регіонах зі змішаним населенням вірмени називали їх