Як зрозуміти що печінка Смажилася?

Смажити печінку з одного боку приблизно 1 хвилину, після чого перевернути на інший бік і ще трохи обсмажити. Готовність печінки визначається так: при проколюванні шматка з нього повинен виділятися прозорий сік. Якщо ж виділяється кров, значить, печінка ще прожарилася недостатньо.

Свіжа печінка має солодкуватий запах. Якщо запах кислий – печінка прострочена. Також краще відмовитися від покупки, якщо на поверхні цього продукту є темні плями або край печінки значно темніший за решту шматка. Це ознака того, що печінка було розморожено або вже почався період розпаду».

Щоб переконатися у завершенні процесу, проткніть субпродукт ножем або вилкою. Якщо вістря входить легко, а сік білий, печінка зварилася. Якщо червоний, продовжуйте готувати.

Як приготувати смачну та соковиту печінка Хорошим вибором стануть цибуля, часник, перець чилі та запашні трави, наприклад чебрець або шавлія. Головне – не пересмажувати печінку. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (чи трохи менше).

Related Post

Як пройти акредитацію медсестри у 2022?Як пройти акредитацію медсестри у 2022?

Таким чином, у 2022 році медичним працівникам для отримання допуску до акредитації потрібно набрати 144 години освітніх активностей. Причому, обмежень за годинами в рамках програм підвищення кваліфікації та на сайті

Де зародилися вуличні перегони?Де зародилися вуличні перегони?

Називалося змагання Land Speed ​​Racing, а за його проведення відповідала SCTA – некомерційна організація, що складається з кількох автомобільних клубів. Саме тут, у Південної Каліфорнії, і з'явився найвідоміший вид вуличних