Як зрозуміти що хліб поганий?

Ознаки якісного хліба та кондитерських виробів Хліб повинен бути добре пропечений, м'якуш – без грудок або порожнин, еластичний і рівномірно пористий. Борошняні вироби не повинні бути дуже крихкими, швидко розсипатися. Якщо в упаковці багато ламаних пряників чи печива, від покупки краще відмовитись.

Недоброякісний хліб Затхлий, гіркуватий чи різко кислий смак, при жуванні хрускіт від домішок, сторонні запахи, загартування, непроміс, липкий, тягучий, із запахом валеріани м'якуш (картопляна хвороба), наявність цвілі.

Пшеничний хліб слід зберігати за відносної вологості не вище 75%. Температурний режим зберігається в діапазоні 22-25 градусів. Так термін придатності становитиме до трьох днів. Без упаковки термін придатності становитиме не більше 24 годин.

Related Post

Скільки сомиків має бути в акваріуміСкільки сомиків має бути в акваріумі

На один акваріум потрібно як мінімум 6 представників цього виду. Сомики люблять водорості, на 50 л води вистачить 5-6 гілок. До харчування ці рибки також невибагливі, вони готові з'їсти будь-який

Як звати Кайрат Нуртас?Як звати Кайрат Нуртас?

Гульзіра Айдарбек…Айдарбек Нуртас Кайрат Нуртас/Батьки казахстанський Қайрат Нұртас; справжнє ім'я – Кайрат Нурта́сович Айдарбеков (каз. Қайрат Нұртасұли Айдарбеков); рід. 25 лютого 1989, Туркестан, Чимкентська область, Казахська РСР, СРСР) – казахстанський

Де кінчається повітря?Де кінчається повітря?

Вже на висоті 5 км над рівнем моря у нетренованої людини з'являється кисневе голодування і без адаптації працездатність людини значно знижується. Тут кінчається фізіологічна зона атмосфери. Дихання людини стає неможливим