Як змінити відсотки на телефоні

Показувати відсоток заряду в рядку стану

  1. Відкрийте додаток Налаштування.
  2. Торкніться опції Акумулятор.
  3. Увімкніть опцію Заряд акумулятора у відсотках.

Якщо у вас пристрій із модельного ряду iPhone 15, відкрийте «Параметри» > «Акумулятор» > «Заряд і справність акумулятора» > «Оптимізація заряджання» та виберіть варіант «Оптимізація заряджання акумулятора», «Рівень 80 %» або «Немає».

У Режимі низького заряду зменшується обсяг енергії, яку споживає iPhone або iPad, коли заряд його акумулятора зменшується. Щоб увімкнути чи вимкнути Режим низького заряду, перейдіть у меню «Параметри» > «Акумулятор». Режим низького заряду також можна ввімкнути й вимкнути у Центрі керування.

Як увімкнути оптимізацію акумулятора для кожного додатка Відкрийте додаток Налаштування. Показати всі додатки. Виберіть додаток, а потім натисніть Акумулятор. У розділі "Використання заряду" натисніть Оптимізовано.

Відсоток заряду акумулятора завжди відображається в рядку стану на таких пристроях:* * Якщо відсоток заряду акумулятора не відображається, перейдіть у меню «Параметри» > «Акумулятор» і ввімкніть «Заряд у відсотках».





У цьому відео я покажу вам, як знайти відсоток від числа за допомогою калькулятора в смартфоні, що працює на …

Related Post

Як роблять радіовуглецевий аналіз?Як роблять радіовуглецевий аналіз?

Для визначення віку з фрагмента досліджуваного зразка виділяється вуглець (шляхом спалювання попередньо очищеного фрагмента), для виділеного вуглецю проводять вимірювання радіоактивності, на підставі цього визначають співвідношення ізотопів, що і показує вік

Як лікувати сильний забій м'яких тканин?Як лікувати сильний забій м'яких тканин?

Аптечні засоби від ударів Бадяга. Недорогий гель із натуральних компонентів. … Бальзам "Рятувальник". Ще один недорогий засіб від ударів і не тільки. … "Троксевазін". Зменшує набряклість, знімає запалення, заспокоює шкіру

Як правильно їсти кардамон?Як правильно їсти кардамон?

У західноєвропейській кулінарії ця пряність вживається в супах (особливо горохових, квасоляних, сочевицьких чи бобових), стравах з картоплі та рису. Овочевим стравам, особливо рагу, пюре, солянкам, насіння кардамону надають чудового аромату