Як зберігати удон?

Зберігати у холодильнику (від 2 до 6 С). Готове блюдо: 500 г на 1-2 порції. Харчова (поживна) цінність на 100 г: білки 10 г, жири 1 г, вуглеводи 15 г, енергетична цінність: 109 кКал.

Удон – пшенична локшина, що має всі корисні властивості, характерні для страв японської кухні. За рахунок високого вмісту вітамінів групи В цей продукт вважається корисним для імунної, нервової, ендокринної, опорно-рухової системи.

Основне відмінність удона від рамена – при приготуванні локшини не використовується лужна вода кансуй. При приготуванні удона використовується найтовстіша локшина – Від 2 до 4 мм в діаметрі. Колір локшини може бути від білого до брудно-білого, а консистенція м'яка та еластична.

Удон
В інших кухняхрамен
Медіафайли на Вікіскладі

А як є удон? Є удон треба так: піднести до рота піалу, тримаючи в одній руці її, а в іншій – палички. Користуватися ложкою не обов'язково, але можна щоб локшина не падала з бризками в бульйон. Спочатку потрібно з'їсти локшину, а потім запити бульйоном.

Related Post