Як зберігати м'ясо у м'ясному магазині?

Щодо охолодженого м'яса: свинину, яловичину, баранину та фарш не більше доби зберігають при температурі 0 – +2°C, а великі шматки парного м'яса можуть зберігатися при температурі від +1 до +3°C. Охолоджений птах зберігають при температурі 0 — +8°C.9 Feb 2014

Терміни зберігання м'яса у магазинахде температура в холодильному устаткуванні становить близько 0°С, становлять не більше 5 діб, при температурі від 0°С до +6°С – до 3 діб, при температурі від +6°С до +8°С – до 2 діб. .

При температурі мінус 25°С зберігають: яловичину – 18 діб, свинину та баранину – 12, м'ясо птахів – 14, яловичі субпродукти – 10, свинячі субпродукти – 6, баранячі субпродукти – 8 діб. При мінус 20°С зберігають: яловичину – 14 діб, свинину – 7, баранину – 11, м'ясо птахів – 12, яловичі та баранячі субпродукти – 7, свинячі – 5 діб.

Заморожене м'ясо зберігають у камерах при температурі не вище -18 ° С, відносній вологості повітря -95-98 %. В окремих випадках на холодильниках, які не мають технічних засобів для створення камери зберігання температури -18 ° С, допускається зберігання м'яса при температурі не вище від -12°С.

Related Post

Як люди реагують на магнітні бурі?Як люди реагують на магнітні бурі?

Магнітні бурі впливають на в’язкість крові, підвищуючи її. Як наслідок, збільшується схильність до утворення тромбів, знижується газообмін організму, розвивається гіпоксія тканин, підвищується артеріальний тиск. Збільшується кількість інсультів, інфарктів, гіпертонічних кризів,

Як правильно грати у піддавки?Як правильно грати у піддавки?

Тактика піддавків Завдання гравця – затиснути дамки супротивника у кут, після чого підставити свої фігурки. Отже, опоненту доводиться забрати фішку. Для цієї тактики вигідно займати шашки в кутку або на