Щодо охолодженого м'яса: свинину, яловичину, баранину та фарш не більше доби зберігають при температурі 0 – +2°C, а великі шматки парного м'яса можуть зберігатися при температурі від +1 до +3°C. Охолоджений птах зберігають при температурі 0 — +8°C.9 Feb 2014
Терміни зберігання м'яса у магазинахде температура в холодильному устаткуванні становить близько 0°С, становлять не більше 5 діб, при температурі від 0°С до +6°С – до 3 діб, при температурі від +6°С до +8°С – до 2 діб. .
При температурі мінус 25°С зберігають: яловичину – 18 діб, свинину та баранину – 12, м'ясо птахів – 14, яловичі субпродукти – 10, свинячі субпродукти – 6, баранячі субпродукти – 8 діб. При мінус 20°С зберігають: яловичину – 14 діб, свинину – 7, баранину – 11, м'ясо птахів – 12, яловичі та баранячі субпродукти – 7, свинячі – 5 діб.
Заморожене м'ясо зберігають у камерах при температурі не вище -18 ° С, відносній вологості повітря -95-98 %. В окремих випадках на холодильниках, які не мають технічних засобів для створення камери зберігання температури -18 ° С, допускається зберігання м'яса при температурі не вище від -12°С.