Спосіб приготування чаю: одну чайну ложку подрібненого червоного кореня залити однією склянкою окропу. Дати постояти 20 хвилин, потім процідити. Найкраще заварювати чай у термосі, або в іншій щільно закритій ємності.30 Apr 2021
По 1 чайній ложці настоянки, розведеної в 1/3 склянки води, за 30 хв до їди 3 рази на день. Курс лікування – 4 тижні. При необхідності курс лікування можна повторити після погодження з лікарем.
Червоний корінь має протизапальну, сечогінну, болезаспокійливу, кровотворну, кровоспинну, відхаркувальну дію, стимулює центральну нервову систему, підвищує імунітет.
подрібненого кореня залити 1 л. окропу, настояти 1 годину в термосі і пити як чай по 3 рази на день перед їжею по 1/3 склянки. Чай із червоного кореня. 1-2 чайні ложки червоного кореня залити склянкою окропу, настояти 20 хвилин.