Підготуйте воду (80-85 ⁰С) і засипте в тяван одну ложечку порошкового чаю. Більш міцний чай заварюється з розрахунку 50 мл води на 4 г матчу, менш міцний – близько 100 мл води на 2 г. Повільно залийте гарячий порошок водою, зануріть віночок, змішайте вміст чаші і починайте потихеньку збивати чай до пінки.22 Jan 2021
Строго дотримуйтесь необхідного температурного режиму води: більш-менш 70-80 градусів допускати не можна. У жодному разі не використовуйте окріп – він не тільки знищить частину корисних властивостей, а й занапастить унікальний смак напою.
Міцний напій. Відрізняється яскравішим насиченим смаком, добре бадьорить. Пропорція: 1 чайна ложка на 50мл води.
Протипоказання і шкода від матчу Пити матчу не рекомендується при вагітності та в період лактації, після інфаркту або інсульту, при серйозних проблемах із ШКТ та порушеннях функції печінки. А також можлива індивідуальна нестерпність компонентів.