Як засолити червону рибу, щоб вона була щільною?

Для приготовлення риби даним способом треба перемішати дві столові ложки солі, з однією столовою ложкою цукру і натерти 1 кг. червоної риби цією посолною сумішшю з усіх боків. Шматок риби треба запакувати в харчову плівку і прибрати в холодильник на 1 день. Після цього риба буде повністю готова.

Для засолювання риби використовується кухонна сіль великого чи середнього помелу. Краще не брати дрібну сіль, тим більше «Екстру»: вона роз'їдає ніжне м'ясо риби. Те саме стосується будь-яких видів йодованої солі.

Закрити кришкою та залишити на 1 годину при кімнатній температурі. За годину розсол злити, рибу не промивати. М'якуш нарізати скибочками, зрізаючи зі шкіри гострим ножем. За бажанням можна нарізати шматочки разом із шкірою.

Related Post

Як подивитися прихованих друзів у вк 2022?Як подивитися прихованих друзів у вк 2022?

У розділі "Моя сторінка" є пункт "Кого видно у списку моїх" друзів та підписок». Зайшовши в нього, необхідно вибрати всіх, хто підлягає прихованню друзів, відзначивши їхні сторінки галочками з правого

Як використовувати суми в кулінарії?Як використовувати суми в кулінарії?

Широко використовується суми в середньоазіатській кухні, практично замінюючи лимон, до того ж надаючи стравам рожевий (у більшій кількості – вишнево-червоний) колір. Сумах кладуть у страви з риби та птиці, в