Як замаринувати буряк для холодного борщу швидко та смачно

У чому різниця між холодним борщем та буряком?

Відповідь не така очевидна, як здається. Безумовно, окрошка готується на квасі, а борщ на процідженому відварі буряків, але різниця на цьому не закінчуються. Головна відмінність полягає в тому, що холодильник повністю вегетаріанське блюдо і в ньому відсутні м'ясні продукти.

Як готувати буряк?

Помийте буряк і складіть у каструлю. Залийте гарячою водою так, щоб вона повністю покривала овочі на 10-12 см. Потім поставте на сильний вогонь та варіть після закипання 15-20 хвилин. Потім помістіть буряки під крижану воду – бажано проточну.

Related Post

Що краще регулон або ліндінет 30Що краще регулон або ліндінет 30

Кому підходить Ліндінет 30? порфірія, герпес вагітних, мала хорея – хвороба Сіденгама, хорея Сіденгама, хлоазму); ожиріння (індекс маси тіла більше 30); дисліпопротеїнемія; артеріальна гіпертензія; мігрень; епілепсія; клапанні вади серця; фібриляція